2 ακόμη εργαστήρια Agricult στην Ιταλία🚜

San Ginesio workshop on 28 October 2023

Στις 23 Οκτωβρίου 2023, διοργανώθηκε εργαστήριο στο Πανεπιστήμιο της Macerata με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Movimondo, Tour Operator με έδρα το San Severino Marche (MC), μετά από ένα σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε για τους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στον Διεθνή Τουρισμό και το Μάρκετινγκ Προορισμών. Ο Καθ. Corinto παρουσίασε το γενικό πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Πολιτικών για τους τομείς της Αγροτροφίας και του Πολιτισμού και στη συνέχεια τους στόχους του Έργου AGRICULT. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην κατασκευή της Εργαλειοθήκης AGRICULT.

Την ίδια μέρα, άλλο ένα εργαστήριο πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Filottrano (επαρχία της Ανκόνα) με τη συμμετοχή του Καθ. Gian Luigi Corinto, της Dr Maria Carla Accattoli, Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Πολιτισμού και Νέων και της Dr Silvia Lorenzini. , Αντιδήμαρχο Παιδείας, Υγείας και Κοινωνικών Πολιτικών. Ο Καθ. Corinto παρουσίασε το γενικό πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Πολιτικών για τους τομείς της Αγροδιατροφής και του Πολιτισμού και στη συνέχεια τους στόχους του Έργου AGRICULT. Το εργαστήριο πραγματοποιήθηκε σε μια μικρή ομάδα εστίασης σχετικά με το ρόλο των φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης στην προώθηση της κοινωνικής συμμετοχής στον καθορισμό πολιτικών ενίσχυσης για τις ΜΜΕ.

🌐 Πως να συμμετέχετε: Εγγραφείτε στο Agricult Network για να γίνετε μέρος αυτής της συναρπαστικής συγχώνευσης αγροδιατροφικής και πολιτιστικής επιχειρηματικότητας. Συνεισφέρετε τις γνώσεις σας, μοιραστείτε τις ιστορίες σας και συνδεθείτε με μια κοινότητα αφιερωμένη στην καλλιέργεια τόσο της γης όσο και των πολιτιστικών ριζών που διατηρεί.

📌 Επισκεφτείτε το Agricult.net: Ξεκινήστε ένα ταξίδι όπου η γεωργία, τα τρόφιμα και ο πολιτισμός ενώνονται στο http://agricult.net. Ας καλλιεργήσουμε ένα μέλλον όπου κάθε σοδειά δεν είναι απλώς ένα γεύμα, αλλά μια γιορτή της κληρονομιάς και της καινοτομίας.

🌾 Μαζί, ας σπείρουμε τους σπόρους ενός πολιτιστικά πλούσιου και βιώσιμου αγροδιατροφικού τοπίου! 🌍✨

#AgriFood #CulturalEntrepreneurship #AgricultureInnovation #CulinaryHeritage #CulturalSustainability #AgricultNet #CelebrateTradition #InnovationInAgriCulture

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *