1ο εργαστήριο Agricult στην Ισπανία 🌍

Στις 18 Οκτωβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε ένα 4ωρο εργαστήριο για το ελαιόλαδο και το κρασί στο Antigua Azucarera στο Guadix της Ισπανίας. Το εργαστήριο στόχευε στον Αγροδιατροφικό τομέα για επιχειρήσεις και μεμονωμένους επιχειρηματίες.

🚀 Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, ο Ισπανός εταίρος Camara Granada, παρουσίασε μια ανάλυση SWOT για τον τομέα του ελαιολάδου και του κρασιού στην περιοχή Guadix.

🌐 Πως να συμμετέχετε: Εγγραφείτε στο Agricult Network για να γίνετε μέρος αυτής της συναρπαστικής συγχώνευσης αγροδιατροφικής και πολιτιστικής επιχειρηματικότητας. Συνεισφέρετε τις γνώσεις σας, μοιραστείτε τις ιστορίες σας και συνδεθείτε με μια κοινότητα αφιερωμένη στην καλλιέργεια τόσο της γης όσο και των πολιτιστικών ριζών που διατηρεί.
📌 Επισκεφτείτε το Agricult.net: Ξεκινήστε ένα ταξίδι όπου η γεωργία, τα τρόφιμα και ο πολιτισμός ενώνονται στο http://agricult.net. Ας καλλιεργήσουμε ένα μέλλον όπου κάθε σοδειά δεν είναι απλώς ένα γεύμα, αλλά μια γιορτή της κληρονομιάς και της καινοτομίας.
🌾 Μαζί, ας σπείρουμε τους σπόρους ενός πολιτιστικά πλούσιου και βιώσιμου αγροδιατροφικού τοπίου! 🌍✨

AgriFood #CulturalEntrepreneurship #AgricultureInnovation #CulinaryHeritage #CulturalSustainability #AgricultNet #CelebrateTradition #InnovationInAgriCulture