🌾Τελικό εργαστήριο στην Ισπανία

Στις 24 Οκτωβρίου 2023, το τελικό εργαστήριο για τους αγρότες Τροπικών Φρούτων πραγματοποιήθηκε στο Casa de la Cultural del Ayuntamiento Almunecar στην Ισπανία. Περισσότεροι από 20 συμμετέχοντες συμμετείχαν στην παρουσίαση του έργου Agiruclt και στην ανασκόπηση των έργων της ΕΕ που σχετίζονται με την αγροδιατροφική και πολιτιστική επιχειρηματικότητα.

Μετά την παρουσίαση της ανασκόπησης των έργων της ΕΕ που σχετίζονται με το θέμα της γεωργοδιατροφικής και πολιτιστικής επιχειρηματικότητας, παρουσιάστηκε ανάλυση SWOT του γεωργικού τομέα των τροπικών φρούτων στην περιοχή της ακτής της Γρεναδίνης. Το εργαστήριο ολοκληρώθηκε με ομαδική δραστηριότητα με προτάσεις βελτίωσης για την ενσωμάτωση πολιτιστικών αξιών και περιπτώσεις επιτυχίας στην αγροτική παραγωγή.

🌐 Πως να συμμετέχετε: Εγγραφείτε στο Agricult Network για να γίνετε μέρος αυτής της συναρπαστικής συγχώνευσης αγροδιατροφικής και πολιτιστικής επιχειρηματικότητας. Συνεισφέρετε τις γνώσεις σας, μοιραστείτε τις ιστορίες σας και συνδεθείτε με μια κοινότητα αφιερωμένη στην καλλιέργεια τόσο της γης όσο και των πολιτιστικών ριζών που διατηρεί.
📌 Επισκεφτείτε το Agricult.net: Ξεκινήστε ένα ταξίδι όπου η γεωργία, τα τρόφιμα και ο πολιτισμός ενώνονται στο http://agricult.net. Ας καλλιεργήσουμε ένα μέλλον όπου κάθε σοδειά δεν είναι απλώς ένα γεύμα, αλλά μια γιορτή της κληρονομιάς και της καινοτομίας.
🌾 Μαζί, ας σπείρουμε τους σπόρους ενός πολιτιστικά πλούσιου και βιώσιμου αγροδιατροφικού τοπίου! 🌍✨

AgriFood #CulturalEntrepreneurship #AgricultureInnovation #CulinaryHeritage #CulturalSustainability #AgricultNet #CelebrateTradition #InnovationInAgriCulture

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *