Εργαστήρια Agricult στην Ιταλία 🌍

Macerata Workshop on 27 September 2023

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε εργαστήριο στο Τμήμα Εκπαίδευσης, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Τουρισμού του Πανεπιστημίου της Macerata. Το εργαστήριο στόχευε στον αγροδιατροφικό τομέα της επαρχίας Macerata και συγκεκριμένα σε εταιρείες και μεμονωμένους επιχειρηματίες. Πριν από το εργαστήριο, πραγματοποιήθηκαν τρεις συναντήσεις με διαφορετικά άτομα της ίδιας ομάδας στόχου στις 4 Απριλίου 2023, 10 Μαΐου 2023 και 30 Μαΐου 2023.
🚀 Τα κύρια σημεία ήταν:

  • Καινοτομία;
  • Διατομεακή μεταφορά γνώσης, συμπεριλαμβανομένων των Πανεπιστημίων.
  • Δημιουργία ενός δικτύου επιχειρηματιών προσανατολισμένου στο μάρκετινγκ.
  • Ψηφιοποίηση
  • Νομική και Οικονομική Υποστήριξη, και
  • Ένταξη φοιτητών και νέων επιχειρηματιών.

Η έλλειψη ενδοτομεακής και διατομεακής δικτύωσης μεταξύ των εταιρειών είναι ένα πρόβλημα που γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό στην Περιφέρεια Marche, ιδίως όσον αφορά τον αγρδιατροφικό τομέα. Όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν με την αναγκαιότητα βελτίωσης της ικανότητάς τους να συμμετέχουν στην κοινωνική και επιχειρηματική δικτύωση. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στην ανάγκη επιβολής μιας μεθόδου επικοινωνίας μεταξύ του εκκολαπτόμενου δικτύου προσώπων, εταιρειών και επαγγελματικών ενώσεων που χρησιμοποιούν Ψηφιακά Εργαλεία, ιδίως για τη δημιουργία ενός μελλοντικού Whatsapp group που θα ονομαστεί «Agricult_Italy» ή «Valebona». , που είναι το τοπωνύμιο όπου βρίσκεται το Τμήμα του Πανεπιστημίου στη Macerata.

🌐 Πως να συμμετέχετε: Εγγραφείτε στο Agricult Network για να γίνετε μέρος αυτής της συναρπαστικής συγχώνευσης αγροδιατροφικής και πολιτιστικής επιχειρηματικότητας. Συνεισφέρετε τις γνώσεις σας, μοιραστείτε τις ιστορίες σας και συνδεθείτε με μια κοινότητα αφιερωμένη στην καλλιέργεια τόσο της γης όσο και των πολιτιστικών ριζών που διατηρεί.
📌 Επισκεφτείτε το Agricult.net: Ξεκινήστε ένα ταξίδι όπου η γεωργία, τα τρόφιμα και ο πολιτισμός ενώνονται στο http://agricult.net. Ας καλλιεργήσουμε ένα μέλλον όπου κάθε σοδειά δεν είναι απλώς ένα γεύμα, αλλά μια γιορτή της κληρονομιάς και της καινοτομίας.
🌾 Μαζί, ας σπείρουμε τους σπόρους ενός πολιτιστικά πλούσιου και βιώσιμου αγροδιατροφικού τοπίου! 🌍✨

AgriFood #CulturalEntrepreneurship #AgricultureInnovation #CulinaryHeritage

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *